Curriculum-Vitae Informacione Personale


Download 34.22 Kb.
Pdf просмотр
Sana08.06.2018
Hajmi34.22 Kb.

                                                       

 

  

 

Curriculum-Vitae  

 

 Informacione Personale 

 

Emër / Mbiemër 

 

Genti Pano  Profesioni 

Titulli Akademik 

Adresa  Punonjës Mësimor Shkencor/Lektor i parë 

 MSc, (Doktoraturë në proçes) 

 Rr: Kavajës Kompleksi “Lana Park” Kulla 9A, Tirana, Albania  

Telefoni 

 

Cel:+355692207 245    

E-mail 


 

gentip2005@hotmail.com  Shtetësia 

 Shqiptar 

Datëlindja 

 

16 Qershor 1983 Seksi 

 Mashkull  

 

Eksperiencat në punë 

 

Datat  

Shkurt 2007. Masazh dhe Fizioterapi, “Palestra 1” (Medical Fitness). Qëndër Fitnesi dhe Rehabilitimi. 

 Qershor 2008. Masazh dhe Fizioterapi, Qëndër Fitnesi “Kompleksi Sportiv 

“Dajti”, Tiranë 

 

Mars 2010. Punonjës Kërkimor Shkencor/Lektor në Universitetin e Sporteve të Tiranës, në “Institutit të Kërkimit Shkencor të Sportit”, “Departamenti i 

Veprimtarisë Fizike Shëndetit dhe Rekreacionit” 

 

Pedagog për Lëndët: 1- “Stërvitja e Adaptuar”  2- “Stërvitja e Adaptuar në Aktivitet Fizik dhe Edukim Fizik”.                                                                                           

Puna ose pozicionet e mbuluara 

 Masazhor, Fizioterapist, Specialist për Rehabilitim dhe terapi fizike uhtrimore 

(Para dhe pas Operacioni), Mësim dhënie, Punë Kërkimore Shkencore në 

fushën e sportit. 

 

 Formimi dhe Njohuritë 

Datat 


 

2001-2005 Akademia e Edukimit Fizik dhe Sporteve “Vojo Kushi”, sot “Universiteti i Sporteve të Tiranës”,  Diploma; Mësues i Edukimit Fizik  

(Specialiteti Volejboll) 

 

2001- Federata Shqiptare e Volejbollit (Gjyqtar Kategorisë së I-rë)  

2010- Gjyqtar i Kategorisë Ndërkombëtare në Volejbollin e Plazhit.  

2004- FKMT 3 Muaj (Fizio-Kinezio-Masazho-Terapi) AEFS “Vojo Kushi” Tiranë Shqipëri. 

 2005- Dëshmi Gjuhë e Huaj (Anglisht), Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve 

të Huaja, Tiranë Shqipëri. 

 

2005- Dëshmi Gjuhë e Huaj (Italisht), Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, Tiranë Shqipëri. 

 2007-2009 Diplomë, Master Europian në Shëndet dhe Aktivitet Fizik 

(Universiteti i studimeve i Romës për Shkencat e Lëvizjes, Universiteti Gjerman 

i Sportit, Këln, Universiteti i Danimarkës së Jugut, Odense, Universiteti i 

Studimeve të Shkencave të Sportit Norvegjez, Oslo, Universiteti i Vienës). 

 

2008- Diplomë nga Universiteti i Danimarkës së Jugut. Programi: Popullsi specifike: Të rinjtë dhe Aktiviteti Fizik. 

 2008- Certifikate nga Universiteti i Danimarkës së Jugut. Program Intensiv 

ERASMUS për: Aktivitetin Fizik dhe Fëmijët në Raport me Obezitetin dhe 

Shëndetin. 

 2008- Certifikatë nga Universiteti Gjerman i Sportit në Këln, “Programi i Masterit 

Europian në Shëndet dhe Aktivitet Fizik”  

Tematikat kryesore/kompetencat 

profesionale 

  

Punë kërkimore shkencore në fushën e shkencave sportive, 

Mësimdhënie,Rehabilitim & Fizioterapi/Masazh,Gjyqtar Volejbolli dhe Volejbolli 

në Plazh 

 

Niveli i klasifikimit kombëtar dhe ndërkombetar 

 Master Europian në “Shëndet dhe Aktivitet Fizik” 

 

Gjuha e nënës  

Shqip 

Gjuhë të tjera 

 Anglisht e Italisht 

Vetëvlerësimi   Kuptimi 

E folur 

E shkruar 

Niveli europian (*)   

Dëgjimi 


Leximi 

 

  

   EN  Sh. Mirë  EN  Sh. Mirë  EN  Sh. Mirë  EN  Sh. Mirë  EN  Sh. Mirë 

    IT  Sh. mirë  IT  Sh. Mirë  IT  Sh. Mirë  IT  Sh. Mirë  IT  Sh. Mirë 

 

(*)  Kuadri i përgjithshëm europian i referimit për gjuhët  Kapacitete dhe kompetenca 

organizative 

 Kapaciteti për të punuar në grup. Kapacitet për të punuar për kohë të gjatë  

Kapacitete dhe kompetenca 

informatike 

 Njohuri shumë të mira të Kompjuterit dhe të programeve standarte të Windoës 

dhe paketave të punës Microsoft dhe Internet Explorer. Bibliografia e Punëve Shkencore 

 

Bashkengjitur 

 Miratuar për Botim në Revistën Shkencore të Institutit të Kërkimit Shkencor të 

Sportit, Studimi me temë: “Barometër, Sporti dhe Aktiviteti Fizik në Shqipëri” 

2010-2011.(Autorë: Prof. Dr. Lumturi Markola, Msc. Genti Pano) 

  

Paraqitja (Me Poster) Në Kongresin Vjetor të 16 Ndërkombëtar të ECSS 

zhvilluar në Liverpul, Angli 6-9 Qershor 2011,e temës:“Perceptimi i aktivitetit fizik dhe sportit në shkollë nga fëmijët dhe adoleshentët e Tiranës” (Autorë: 

Prof. Asc. Dr Artan ShytiMsc. Genti Pano

  Pjesëmarrja Paraqitja (Me Poster) në Kongresin e Shkencave Sportive 

zhvilluar në Athinë nga Universiteti i Kombëtar dhe kapodistrian i Athinës 6-8 

Maj, 2011,e temës:”Efektet e Ushtrimeve Fizike në Menaxhimin e Terapisë 

kundër Kancerit të Gjirit.   Parametrat Biomjekësore dhe Cilësia e Jetës”. 

(Autorë: Msc. Genti Pano, Prof. Daniela Caporossi). Gjithashtu në të njëjtin 

Kongres  

  

Paraqitja (Me Poster) e temës: “Perceptimi i Fëmijëve për Sportin dhe 

Ndikimi që kanë Prindërit në Raport me Arsimin e tyre Për të Influencuar 

Pjesëmarrjen e Fëmijëve në Sport”. (Autorë: Prof. Asc.Dr. Artan Shyti, Msc 

Genti Pano).  

  

Pjesëmarrja (Prezantim Oral) në KONFERENCËN E e 4-rt 

NDËRKOMBËTARE: “AKTIVITETI FIZIK, SPORTI DHE SHËNDETI”, 18 – 19 

Nëntor 2011, Piteşti, Rumani, i temës: “Perceptimi i Aktivitetit Fizik dhe 

Sportit nga Studentët Universitarë në Shqipëri”.(Autorë: Msc. Genti Pano, 

Prof. Dr.  Lumturi Markola).  

 Pjesëmarrja (Prezantim Oral) në KONFERENCËN E  6

 Ndërkombëtare të Shkencave Sportive që mbahet në 11-14 Dhjetor, 2011; Universiteti i West-

Hungary, Instituti i Shkencave Sportive; Szombathely, Hungaryi temës: “Perceptimi, Motivimi dhe Mënyra e të Sjellurit e Fëmijëve 14-18 vjeçarë 

përkundrejt Aktiviteteve Fizike dhe Sportit jashtë-shkollor”. (Autorë: Msc. 

Genti Pano, Prof. Dr. Lumturi Markola). Në të njëjtën Konferencë (Prezantim 

Oral) i temës: “Mënyra e të Ushqyerit dhe Aktiviteti Fizik tek 

Fëmijët 9-11 vjeçarë në Shqipëri. (Autorë: DrRobert Çitozi, 

Msc. Genti Pano).                                                                     , 

  

Autorizoj përdorimin e të dhënave të mia personale në bazë të Dekretit 

Legjislativ të 30 qershorit 2003, n. 196 "Kodi i mbrojtjes së të dhënave 

personale (fakultativ)".  

                                                                                                                                                         

Me Respekt  

 

   MSc. Genti PANO 

 

 

 

 


Do'stlaringiz bilan baham:


Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©fayllar.org 2019
ma'muriyatiga murojaat qiling