1. Which one of these has a different meaning from the rest? a massive b huge c tiny d gigantic


Download 15 Kb.
Sana05.05.2020
Hajmi15 Kb.

Test

1. Which one of these has a different meaning from the rest?

a) massive b) huge c) tiny d) gigantic

2. Which adjective best completes this sentence? "Whose ..... new car is that?"

a) shiny b) slim c) yummy d) rich

3. Which of these adjectives means "dirty"?

a) awful b) filthy c) furious d) starving

4. Which of these is not an adjective?

a) white b) long c) slowly d) careful

5. "It's ..... today than yesterday."

a) more wet b) wetter c) most wet d) the wettest

6. What is the correct order?

a) A red, small, Japanese box

b) A small, red, Japanese box

c) A Japanese, red, small box

7. Which of these is not related to taste?

a) sweet b) sour c) bitter d) humid

8. What's the adjective for people from Thailand?

a) Thaiese b) Thai c) Thaiman d) Thaish

9. "I don't like sushi, I think it's ..... ".

a) square b) disgusting c) delicious d) violent

10. Which type of word is needed? "She ..... entered the room".



a) adverb b) adjective c) preposition d) conjuction

1.A 2.D 3.B 4.B 5.A 6.B 7.D 8.A 9.C 10.B
Download 15 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©fayllar.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling