Test for grade 9 quarter 2


Download 26 Kb.
Sana13.12.2020
Hajmi26 Kb.

TEST for GRADE 9

QUARTER 2

1. The US President … for four years.

A) elects B) elected C) to elect D) is elected

2. In Britain government ministers … by the Prime Minister. __________________


3-6. Matching sentences

3. Britain is a A. residence is at 10 Downing Street

4. The Prime Minister`s official B. in the Capitol

5. The US Congress meets C. to maintain their roads

6. 50 states retain the right D. parliamentary democracy
7-9. A) annoying B) frightening C) exciting D) worrying

7. Small children can sometimes be … .

8. Horror films are often … .

9. Navruz is … .


10-12. A) a B) an C) the D) –

10. Manzura lives in … Namangan.

11. Termez is in … south.

12. Neil Armstrong was … first man on the moon.


13-15. A) get B) build C) start D) study

13. We hope to … our own business.

14. We hope to … a new hospital.

15. We hope to … a 5 in English.


16-18. Fill in the blanks.

16. … is persuading customers to buy your products. ___________________

17. … is a piece of paper printed on the packet. ___________________

18. … is telling your customers about your product. ___________________


19. If Nazira hadn`t got up late, she … the bus.

A) would miss B) will not miss C) had missed D) wouldn`t have missed

20. If we hadn`t listened to your advice, we … a lot of money.

A) had wasted B) will have wasted C) would have wasted D) hadn`t wasted

21. If Samandar … money, he would have bought the coat.

A) had collected B) would have collected C) has collected D) will have collected


22. I have had my shirt … . A) to iron B) ironing C) irons D) ironed
23. Gulnoza has had her hair … . ­_____________
24. – My mobile phone isn`t working.

- You should have it … . _____________


25. Your shoes are dirty. They need … . _____________
Keys: 1.D 2.are appointed 3.D 4.A 5.B 6.C 7.A 8.B 9.C 10.D 11.C 12.C 13.C 14.B 15.A 16.Promotion 17.Token 18.Advertising 19.D 20.C 21.A 22.D 23.done/cut 24.repaired 25.cleaning/to be cleaned
Download 26 Kb.

Do'stlaringiz bilan baham:




Ma'lumotlar bazasi mualliflik huquqi bilan himoyalangan ©fayllar.org 2020
ma'muriyatiga murojaat qiling